Optimer din lejlighed i København med altaner

Forestil dig dit liv med en altan (foto minaltan.dk)
Forestil dig dit liv med en altan (foto minaltan.dk)

Uanset om man bor i et stort eller lille hjem, er det altid rart med ekstra lys. Det kan man få ved at få anlagt en altan.

 

Altan i København

Hvis du overvejer at få anlagt en altan, skal du oftest starte med at søge om tilladelse til det. Det er ikke altid, at man får godkendt sin ansøgning, men så kan man ofte få lov til at anlægge en fransk altan. En fransk altan giver ikke den ekstra udendørsplads, som en almindelig altan giver, men man får ekstra lys ind i sit hjem.

 

I forhold til det ekstra lysindfald, er det en god ide at overveje, hvordan man får mest muligt ud af det, uanset om man ønsker en almindelig eller en fransk altan. Hvis man får en altan mod øst, får man mest sol om formiddagen. En altan mod vest vil derimod give mest lys om eftermiddagen.

 

Ekstra udendørsplads

En af de store fordele ved at få anlagt en altan er, at man får ekstra udendørsplads, som man kan udnytte på mange forskellige måder. Du kan eksempelvis bruge altanen til at holde planter og krydderurter. Om sommeren kan du invitere gæster forbi til et glas vin eller en middag på altanen. Du kan også bruge altanen til at tørre dit tøj. Der er nok af muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge din altan til, og hvordan du kan indrette den.

 

Altaner fås i mange forskellige designs, størrelser og materialer. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til din bolig, kan du altid spørge din forhandler til råds.

Du finder et stort udvalg af altaner ved at klikke her.

 

Få mere inspiration:

Find en skammel som imødekommer dine behov

Arbejdsborde: Derfor er det vigtigt, at de er i orden

 Photo by StressedTechnician

Recommended For You

About the Author: admin