Perlesten

Lav en eksklusiv indkørsel med perlesten

Der findes mange måder, hvorpå du kan skabe blikfang og æstetik i din indkørsel. Mange vælger efterhånden at bruge fliser eller beton i indkørslen, da dette givet et stabilt og fast fundament... Read more »
Elektriker

Få gennemgået elektriciteten i det hus, du tænker på at købe

Det er en meget stor proces med rigtig mange trin, når du gerne vil ud og købe et nyt hus. Første skridt er selvfølgelig en samtale med banken. Hvor meget kan du... Read more »
Knager

Dekorer hjemmet med smarte knager

Det er ofte de små ting, der gør en stor forskel, når det gælder boligindretning. Det gælder om at kombinere funktionalitet med et gennemført design. Det kan dog være nemt at falde... Read more »
Svensk træhus

Har du altid drømt om et ”Pippi-hus”? Du behøver ikke flytte til Sverige – byg det herhjemme

Danmark er kendt for deres murstenshuse, og langt de fleste huse her i landet er bygget i dette materiale. På trods af dette faktum vinder stadig flere og flere træhuse frem i... Read more »
have

Trænger din have til at møde en kærlig hånd?

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har en tendens til at lægge de fleste af vores anstrengelser inden for i vores hjem, når det kommer til blandt andet indretning, design og... Read more »
knive

Få organiseret dine knive, og pas godt på dem

Når knive ligger i skuffen, så bliver de ret hurtigt sløve. Desuden vil flere knive ofte ligge ovenpå hinanden, hvilket resulterer i ridser på dine knive. Det er derfor uden tvivl en... Read more »

Et lån kan være nødvendigt som boligejer

Som boligejer vil der i de fleste tilfælde kunne opstå en hel række af forskellige udgifter, som ofte er naturligt forbundet med det at eje en bolig. I sådanne tilfælde er det... Read more »
Ting til hjemmet

En ordentlig indretning med ting til hjemmet

At skulle flytte ind og lige pludselig stå med et fuldkomment tomt hus eller hel tom lejlighed er måske ikke noget af det letteste, hvis man ikke allerede har nogle møbler at... Read more »
Lamper

Gør boligen hyggeligere med de rette lamper og pærer

Hvis du vil gøre din bolig hyggeligere og mere autentisk, er det ikke altid, der skal det store til. I mange tilfælde kan det naturligvis sagtens være, at der er behov for... Read more »

3 tips gode tips til at få det bedste ud af dit sminkebord

Det er enhver sminkepassioneret persons drøm at have et sminkebord, hvor man om morgenen og før fest kan sidde og gøre sig klar og få det helt rette sminke på. Det er... Read more »