Få organiseret dine knive, og pas godt på dem

knive

Når knive ligger i skuffen, så bliver de ret hurtigt sløve. Desuden vil flere knive ofte ligge ovenpå hinanden, hvilket resulterer i ridser på dine knive. Det er derfor uden tvivl en dum opbevaringsplads at bruge skuffen til et af køkkenets vigtigste redskaber. Hvis knive skal opbevares i en skuffe, kræver dette særlige skuffer, der er beregnet til opbevaring af knivene, således at den enkelte kniv har sin egen plads, hvor der er god afstand til de andre knive, således at ingen af dem berører hinanden. Endnu smartere er det, hvis knivene opbevares i en knivblok. Knivblokken er designet til netop det formål, at holde knivene separeret. Denne løsning er dog endnu ikke helt optimal, grundet flere årsager. Den mest optimale løsning er derfor knivmagneten. Læs mere om, hvorfor knivmagneten er det helt rigtige valg til opbevaring af dine knive.

Hverken skuffen eller knivblokken er særlig hygiejnisk

Selvom man selvfølgelig gerne selv vil tro på det, så er det en realitet at en skuffe skal støves af utrolig ofte, hvis der skal opretholdes et støvfrit miljø for dine knive. Endnu værre er det med knivblokken, hvor der i rillerne ofte opsamles en helt masse støv, og her kan det være næsten umuligt at komme støvet til livs. Også andet snavs kan samle sig i både skuffer og knivblokke, og det er derfor ikke en optimal løsning på nogen måde, hvis du opbevarer dine knive sådan. For at undgå dette problem, kan du vælge at anvende en knivmagnet, hvor dine knive hænger på. Denne smalle skinne er utrolig nem at tørre af for støv, og du vil derfor ikke opbevare dine knive på en beskidt flade. Der findes flere forskellige former for knivmagneter, og det er derfor muligt at finde en magnet til enhver smag. Af populære valg kan nævnes knivmagneter i træ, hvor magneterne er skjult inde bag træet. Her bør du gå efter en skinne, hvor der er anvendt neodymium magneter, da disse kan holde selv de tungeste knive på plads. Stålskinner er et andet populært valg, der også passer godt ind i mange hjem.

Knivmagneten giver et overblik over dine knive

Da en knivmagnet selvfølgelig ikke er uendelig lang, er der heller ikke plads til alle dine knive, hvis du er en af dem, der har samlet utrolig mange sammen gennem livet, og aldrig har smidt en eneste ud. Det er dog forskelligt præcist hvor mange knive, der kan være på de enkelte knivmagneter, men om det er en skinne til 3, 5 eller 7 knive, så vil du få utrolig meget glæde af skinnen. Vælg fx de knive, du bruger oftest og sørg for at passe ekstra godt på disse knive ved at hænge dem på en knivmagnet.

Dette vil give et nemt overblik over dine knive, så du altid kan finde lige den, du står og mangler. En knivblok vil ikke give dig denne mulighed, da det kun er skaftet på knivene, der er synligt i en knivblok. Når knivene hænger frit, er de bare lige til at tage efter behov.

Recommended For You

About the Author: admin