Dekorer hjemmet med smarte knager

Det er ofte de små ting, der gør en stor forskel, når det gælder boligindretning. Det gælder om at kombinere funktionalitet med et gennemført design. Det kan dog være nemt at falde tilbage på gamle trends og vaner, når det gælder praktiske genstande, som har en vigtig funktion i hjemmet, ligesom knager har.

Knagen er noget af det første, dine gæster ser

Knager er nødvendigt, hvis man vil kunne hænge sit tøj op. Stort set alle har dem i gangen, som er noget af det første, gæsterne ser, når de træder ind i rummet. I stedet for at have en kedelig knagerække, så kan man sagtens peppe den op, så det får et friskt og moderne udtryk. Lad det blive en del af indretningen i stedet for en genstand, der bare er der.

Knager findes i mange forskellige materialer

Der er mange muligheder for at ramme sin helt egen stil, da de findes i mange forskellige materialer og unikke designs. Har man et landligt hjem, hvor rigtig meget af ens interiør er designet i træ, så kan man med fordel vælger nogle smukke knager i behandlet træ. De behøver ikke at være kedelige, blot fordi de er lavet i træ. Man kan sagtens finde dem med spændende udformninger.

Har man det minimalistiske look, så kan man med fordel vælger sin knagerække i stål eller plastik – i afdæmpede farver. Disse har det lidt kølige look og står fint til de hvide vægge og kølige farver, som mange har i deres hjem. Dem af plastik falder naturlig ind, men vil man gerne have en større dynamik, så vil dem af stål være et godt forslag. De fremhæver sig selv lidt på en måde, uden det bliver for meget.

Er man til en lidt mere rustik stil, så vil dem i messing være et oplagt valg. De giver en form for varme og hygge, og så viser de, at du tænker meget over din indretning. Kan du godt lide farver, så kan man også få dem i spændende farver – og med kunstneriske udformninger, hvor flere knager hænger sammen i en knagerække på en asymmetrisk måde, der giver liv til rummet.

Slip fantasien løs

Man kan også skabe sit helt eget mønster med dem. Det gør man ved at købe dem enkeltvis, i stedet for at købe en færdiglavet række. Her kan eksempelvis sætte dem op, så de danner en bølge på væggen og dermed bryder de rene linjer. Det ser meget harmonisk ud med rene linjer i hjemmet, men det kan også nemt komme til at se for stift ud, hvis ikke der er noget, der bryder det. Her kan man altså bruge knagerne som en form for kunst, samtidig med, at de klarer funktionen med, at man kan hænge tøjet op.

De kan både hænge i gangen, men også i soveværelset, på badeværelset og på børneværelset. De gør det lettere at undgå, at tøjet kommer til at flyde på gulvet, og på badeværelset er de ideelle til håndklæder. Mulighederne er nærmest uendelige, hvis blot man tænker lidt kreativt.

Recommended For You

About the Author: admin