Pladsmangel i din bolig

Når man står med sin ny lejlighed, har man utrolig mange visioner og forestillinger. Alle de ting, man vil købe, alle de ting man skal gøre ved boligen! Man skal have en ny sofa, og en lampe henne i hjørnet. Der skal være en reol inde i stuen hel fyldt af bøger, og tiden i  soveværelset skal tilbringes i en kæmpe dobbeltseng, og der skal i øvrigt også stå et par kæmpe skabe til al ens tøj. Der skal ikke spares på noget. Men man køber jo ikke alle disse ting for ingenting, nej der skal skabes en hel speciel stemning!  Folk skal føle den, så snart de træder ind af døren. Uh, det skal nok blive godt. Det bliver unikt og specielt, lejlighedens lige er aldrig set før.

Denne visionære følelse står mange med. Mange har utroligt mange planer, og det er godt. For mange har ingen vision med deres lejlighed, den er blot et sted de sover, spiser og skider. Man skal gøre noget ud af, der hvor man bor. Men ofte kommer der en lille ting i vejen, for at udnytte lejlighedens fulde boligmæssige potentiale. En lille ting der skyder alle drømmene og planerne i sænk, en ting der begrænser beboerens indretningsmæssige frihed. Pladsmangel.

Når man har lagt alle sine planer for boligen, oplever mange at der lige pludselig simpelthen ikke er plads. Der er ikke plads til alle de møbler, der skulle skabe den helt perfekte stemning. Dermed opnår man et halvfærdigt resultat, der bare ikke rigtig er nok. Pladsmangel sætter simpelthen en stopper for at udfolde sig kreativt og definere boligens visuelle udtryk ud fra sin egne personlige ønsker og behov. Man står med en lejlighed, der er præget, af at den ikke er færdig, en lejlighed der ikke passer til sin personlighed. Er det hvad man vil udsættes for hver dag? Utilstrækkelighed? En standardiseret lejlighed, der ikke passer til beboeren? Nej vel?

Så hvordan får man bugt med pladsmangel? Hvordan får man bekæmpet denne boligens fjende? Frygt ej, der er flere forskellige muligheder.

Et god råd er at anskaffe sig en god, stor og praktisk reol, og samle alle sine ejendele der. På den måde får man centraliseret sine ting, og det skaber samtidig en følelse af struktur i hjemmet, og harmoni da der skabes et centrum i boligen.

En anden god idé er at købe et af de skriveborde med skuffer eller på anden måde mulighed for opbevaring. Så kan man få plads til alle sine dokumenter og mapper, så man slipper for at købe endnu en reol.

Men hvis man har rigtig mange dokumenter og papirer, skal man måske overveje et lidt mere gammeldags tiltag. Nemlig et arkivskab. Det er ikke så trendy, men det er utroligt praktisk.

I stedet for et stort og klodset skab, kan man også købe en kraftig kæde og hænge den fra loftet ned til jorden, Der kan man så hænge sit yndlings tøj og sine sko. Det er en lidt nytænkende måde at opbevare sine ting på, men ganske god og praktisk.

Du kan læse mere om at udnytte pladsen i din bolig her:

http://ekstrabladet.dk/kup/goderaadom/14-ideer-saadan-faar-du-plads-til-alt-i-din-lille-lejlighed/5836294

Recommended For You

About the Author: admin

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.