Uundværlige ting til kontoret

Tilbehør til kontoret er essentielt (foto: kontorting.dk)

Der er mange ting, man skal have på et kontor. Hullemaskiner, klipsemaskiner, mapper og alt andet opbevaring, der gør hverdagen på kontoret overskueligt. Men der skal jo også gøres rent en gang i mellem, for at det er tåleligt at være på arbejdspladsen. Og til det skal der rengøringsmidler.

Rengøringsmidler og et rent kontor

 Det er ikke kun for jeres egen skyld, at et kontor skal være rent og pænt. Jo, der bliver sikkert lavet mere, motivationen er højere og man kan bedre lide at være i et kontorlandskab, hvor der er ryddet, tømt skraldespand og dufter godt. Men det hænder også ind i mellem at kunderne kommer på besøg, og i sådanne tilfælde er det mere end blot jeres produkter og salgsfærdigheder, der tæller. Det gør indtrykket hos kunden også, og her kan et rodet og beskidt kontor måske fortælle mere om jer, end i ønsker.

Det kræver at i har nogle gode rengøringsmidler og nogen, der kan gøre rent for jer, med mindre i gør det selv. Der findes mange forskellige slags, men det kan være en god idé i hvert fald at have nogle universalrengøringsmidler, så i hele tiden har mulighed for at gøre rent. Men det kan også være at der er andre ting, i har brug for.

Kalkfjerner, opvaskemiddel og glasrens

Rengøring. Så tænker man på en våd klud, varmt vand og noget rengøringsmiddel. Men der er også andre ting, der kan blive aktuelle, og som er godt at have på lager. I et kontorlandskab er der ofte en eller flere kaffemaskiner og elkedler. Det betyder også at der på et eller andet tidspunkt måske er nødvendigt at skulle afkalke. Det samme kan gøre sig gældende i køkken, badeværelse med mere.

I har sikkert også et større eller mindre køkken, i kan benytte jer af. Her kan det være i har en opvaskemaskine, der ind i mellem har brug for en gang afspændingsmiddel. Det kan også være at ruderne er grå, og trænger til noget glasrens. Altså er der mange behov, der faktisk kan dækkes af rengøringsmidler, og ved at købe storkøb kan i spare en masse penge.

For en virksomhed er det vigtigt, at man giver kunderne et godt indtryk, når de kommer ind i virksomheden. Her handler det specielt om, at præsentere virksomheden på en god og professionel måde. Dette indebærer blandt andet, at man har styr på rengøringen. Selvom mange ikke tænker over det direkte, vil en virksomheds indretning, oprydning og ikke mindst udseendet på bygningen, være noget af det, der er med til at symbolisere, hvilken kvalitet virksomhedens produkter har.

Brug glasrens og få et skinnende image

Hvis man eksempelvis har en stor bygning, hvor der er store glasfacader, handler det derfor om at holde denne facade fri for eksempelvis fedt mærker, som følge af berøring med glasset. Hvis en virksomheds glasfacader er beskidte og derfor ikke virker til at blive rengjort så ofte, bliver der så heller ikke brugt nok tid på produkterne? Med glasrens kan man forhindre, at kunderne begynder at tænke på denne måde. Det bliver mere og mere populært at indrette sin virksomhed med glasvægge i stedet for almindelig vægge, som man ikke kan se igennem. Ved at gøre dette, sikrer man sig at der ikke er nogen ansatte, der lukker sig inde på sit kontor.

Benyt glasrens på glasvægge indendørs

Stemningen bliver nemlig mere dynamisk og man føler, at man nærmest sidder i samme lokale. Mange eksperter mener, at dette er en rigtig god måde at indrette sin virksomhed på, og med denne indretning får chefer også mulighed for, at holde øje med sine ansatte. De ansatte får også større lyst til at snakke sammen om eventuelle problemstillinger, hvilket kan give et højere serviceniveau til kunderne. Kunder der besøger virksomheden, vil også blive draget af brugen af glasvægge indendørs. Men det er dog vigtigt at holde glasvæggene rene, hvilket man kan gøre med glasrens.

Find en god lagerkost på nettet (foto: kontorting.dk)
Find en god lagerkost på nettet (foto: kontorting.dk)

De fleste mennesker kan mærke en lille ugidelighed i deres krop, når de skal i gang med at gøre rent. Det er altså med andre ord, de færreste mennesker som ser frem til at skulle gøre rent. Og denne ugidelighed kan der være mange grunde til. Men en af de typiske grunde er, at mange mennesker får ondt i kroppen, efter at de har gjort rent. Og grunden til at man får ondt i kroppen, er typisk hertil at man benytter det forkerte rengøringsudstyr, når man gør rent. Derfor giver det mening, at overveje en ekstra gang, hvilket type rengøringsudstyr man benytter sig af, når man skal til at gøre rent. Og dette gælder naturligvis om det er på kontoret eller i hjemmet.

Et rent rum motiverer

Eksempelvis er der rigtig mange der uden en ekstra tanke, stryger hen til støvsugeren når der er støv på gulvet. Men det er faktisk ikke altid, at der er et behov for at støvsuge. Nogle gange kan en støvkost være lige så effektiv. Og så er en støvkost meget lettere at håndtere, end eksempelvis en støvsuger. En støvsuger er meget tung og dette kan få betydning for eksempelvis din ryg i fremtiden. Derfor er det nogle gange mere hensigtsmæssigt at benytte sig af en støvkost. Når man taler om en støvkost er det essentielt, at man finder en af god kvalitet. Man skal finde en støvkost, som er lavet af noget træ som er holdbart.

En støvkost er utrolig nem at håndtere

Hertil skal skaftet også være i høj kvalitet. Hvis du finder dette, får du en støvkost, som du kan bruge i mange år. Og en støvkost er yderst brugbar i hjemmet samt på kontoret. Den er nem at have stående og tager ikke særlig meget plads. Og så er det en god genstand at have, hvis man skal fjerne støv fra et højt sted. På den måde slipper du for, at skulle op på en stol og stå med en klud i en dum vinkel for din ryg. Brug her en støvkost i stedet. På den måde skåner du din krop.

Et affaldsstativ til kontoret er et must

Hold nemt orden med et affaldsstativ (foto: kontorting.dk)

Affald og skrald er en naturlig del af det at drive et kontor, og det er derfor en god idé at have tænkt over, hvordan affaldet bedst kan skaffes af med. Affaldsstativer er her en uvurderlig hjælp, og fordi de kan fås i flere størrelser og dermed kan indeholde forskellige mængder affald, så kan du vælge det affaldsstativ, der passer bedst ind på jeres arbejdsplads.

Hvilket affaldsstativ har du brug for?

Når du skal investere i affaldsstativer, så kan du med fordel overveje, hvilke typer affald du skal af med; er det småaffald som papirer og notater, eller er der tale om store ting såsom mad? Stativet skal nemlig gerne passe til den opgave, der skal løses, og de kan derfor fås i forskellige udgaver. Affaldsstativet fås med eller uden hjul, stående eller med ophæng, med og uden låg, og endda som madameposer til dametoilettet. Du bestemmer altså, hvad I på kontoret skal bruge som affaldsstativ. Hvis der er tale om en arbejdsplads med meget affald, så kan det være en god idé at have in mente, at det nemt skal kunne fjernes derfra, hvorfor et affaldsstativ med hjul i dette tilfælde ville være særdeles brugbart.

Et affaldsstativ kan bruges i flere af kontorets rum

Netop fordi affaldsstativer fås i så mange forskellige størrelser og udgaver, og de kan rumme meget forskelligt, så kan du benytte dem i mange rum. Til kontorets kantine vil et stort affaldsstativ eksempelvis være en særdeles god idé, mens de enkelte kontorer måske kan nøjes med et mindre stativ. Til toilettet kan du med fordel benytte det klassiske trådstativ, som kan hænges op på væggen, og som kan fås i flere størrelser. Størrelsen kan eksempelvis afhænge af, hvor mange mennesker I er på kontoret, og hvor mange gæster der kommer.

En glastavle illustrerer og kommunikerer skarpt og overskueligt

Få styr på det hele med en glastavle (foto kontorting.dk)
Få styr på det hele med en glastavle (foto kontorting.dk)

En glastavle gør det nemt og overskueligt at kommunikere eller fremvise planer til forsamlinger på kontorer, for eksempel på konferencelokaler. Der er mange fordele ved at anvende et klassisk redskab som en glastavle. En glastavle er ideel at anvende, hvis man gerne vil have en forsamlings opmærksomhed og forståelse. Ved at illustrere eller pege på glastavlen, får man sit budskab klarere igennem. På den måde kan det være en stor fordel at arbejde med en glastavle, hvis man ofte sidder til et møde flere mennesker, hvor det er nødvendigt at bruge en stor flade for illustrationens og forståelsens skyld. Med en glastavle bliver det simpelthen nemt og overskueligt at skabe kommunikation mellem forskellige parter. En glastavle øger forståelse og skaber grobund for diskussion og oplysning.

Perfekt til det omskiftelige arbejdsliv

Kontorer og fællesskaber nu om dage er dynamiske. En glastavle er på sin vis også dynamisk. Det er muligt at viske ud, slette og skrive nyt på den uden, at det ser udtværet, udvisket eller grimt ud. På den måde er en glastavle egentlig ganske ideel. Den skaber simpelthen en ideel måde at kommunikere på mellem de forskellige parter, der arbejder på kontoret. Med en glastavle kan man kommunikere frit og åbent.

En effektiv og stilren løsning

En glastavle er en forbedring af den klassiske kridttavle. Vi husker vel allesammen, hvordan den klassiske kridttavle ofte fremstod beskidt, uoverskuelig og udtværet. Kridtet var heller ikke til at bruge, hvis man gerne ville tegne eller skrive helt præcist. Med en glastavle forholder det sig lidt anderledes. En glastavle er fed, fordi den inviterer til åben diskussion og snak uden, at det bliver besværligt. Resultaterne er simpelthen rigtig fine, når man benytter sig af en glastavle. Det er vel nok også derfor, at den er blevet en sådan succes på så mange forskellige arbejdspladser. En glastavle er ikke til at kimse af.

Find masser af produkter til kontoret her

Recommended For You

About the Author: admin