Fransk altan med en gennemskuelig pris

Glas for en flottere altan (foto minaltan.dk)
Glas for en flottere altan (foto minaltan.dk)

En altan kan være en dyr fornøjelse for en boligforening. Og det kan være svært at gennemskue hvad prisen bliver, fordi det kommer an på mange faktorer. Det er ingen overraskelse at en altan hurtigt løber op i 100.00. Det kan dog være en dyr fornøjelse for en boligforening. Men heldigvis er der et alternativ til den store altan, som ikke koster helt så meget for boligforeningen. Nemlig en fransk altan.

Det gode alternativ

En fransk altan giver dig stadig mulighed for at få lys og luft ind i din lejlighed. Det er samtidig med at du kan stå og kigge ud eller nedover byen og de mange folk, der bevæger sig nedenfor. Fordelen ved en fransk altan er først og fremmest prisen. Fordi det ikke er et stort og langvarigt projekt, er prisen også bemærkelsesværdig lavere. Det eneste det kræver er at udskifte et vindue med en dør og værn. Det vil også sige at det er en del nemmere at få godkendt et langtidsvarigt lån som boligforening i banken.

Få en fransk altan, der passer jer

Selvom det lyder enkelt, er der stadig mange muligheder for jer. I kan sagtens finde en sammensætning af dør og værn, der passer til jer og til bygningen. Det kan for eksempel være stålværn, glas – matteret som klar – eller noget helt tredje.

Altaner fås billigt og dyrt (foto minaltan.dk)
Altaner fås billigt og dyrt (foto minaltan.dk)

Der er mange fordele ved at bo inde i byen i en lejlighed. Man er tæt på mange gode indkøbsmuligheder lige meget om det er dagligvarer, tøj eller specialbutikker. Samtidig, så er der i mange større byer gode kulturelle tilbud som teater, biografer, museer og meget andet. Til gengæld er kvadratmeterprisen for mange lejligheder inde i de større byer højere end for de huse, der ligger ude i ydreområderne. Samtidig, så er der sjældent mulighed adgang til en have eller en terrasse fra lejlighederne. I de seneste år er der kommet et marked for eftermontering af altaner på lejlighedsejendomme.

Franske altaner er et godt alternativ til en traditionel altan

Hvor der før var en rå murstensvæg, bliver der nu sat stålaltaner op og lavet udgang inde fra lejligheden, så beboerne pludselig får adgang til deres eget lille udeareal. Dette kan være med til at give lejligheden en højere værdi. Det er ikke alle lejligheder, hvor der er mulighed for at sætte en altan op. Måske er der ikke plads, eller også er det ikke muligt af hensyn til naboerne. Derfor er det også blevet populært at sætte en fransk altan op i stedet. En fransk altan er ikke en altan i traditionel forstand. En fransk altan stikker ikke så langt ud fra ejendommen, men har kun et lille rækværk eller gelænder.

Åben op for solen

Samtidig så har en fransk altan ligesom en almindelig altan en terrassedør, der kan åbnes indad og dermed åbne rummet mere op. Det er naturligt, at man placere en fransk altan så langt mod sydsiden af ejendommen som muligt. Dermed kommer der så mest mulig sol ind i lejligheden. Den franske altan har sit navn efter Frankrig, hvor de for eksempel kan ses i stort antal i den franske hovedstat Paris. Her har franske altaner i flere hundrede år været en del af arkitekturen og var samtidig en god måde at få kølet lejlighederne ned på, inden at man fik aircondition.

Forestil dig dit liv med en altan (foto minaltan.dk)
Forestil dig dit liv med en altan (foto minaltan.dk)

Lige for tiden er der mange, som får sat altaner på deres lejligheder. Det er der selvfølgelig mange gode grunde til, at folk gerne vil have. En lejlighed bliver meget mere værd, når den har en altan på sig. Ikke kun mere værd sådan prismæssigt, men også mere værd for dig. Det bliver dejligere at være i lejlighed, fordi man også får et lille stykke af naturen med oven i købet. Man kan nyde det gode vejr i sit eget hjem. Mere lækkert bliver det altså bare ikke, må man sige. Læs videre her, hvis du vil vide mere om, hvordan du får en altan til en god pris.

Lige nu kan finde lækre altaner til noget fordelagtige priser

Der er som sagt mange firmaer, som godt kan sætte altaner på lejligheder. Faktisk er der begyndt at være så mange, at det er ret fordelagtigt for dig. For de er begyndt at skulle konkurrere hårdere mod hinanden for at få kunder, og det afspejler sig i en god pris til dig. De vil gerne have dig som kunde, og du kan bare vælge et andet firma, så det er lidt dig, der har overhånden. Du kan presse prisen ret langt ved, hvis du har modet til det. Gør i hvert fald forsøget! Du har intet at miste.

De bedste altan priser finder du på nettet

Når sommeren er over os, så findes der ikke noget, der er meget bedre end at sætte sig ud på sin altan, hvor man både kan nyde vejret og en rigtig god udsigt. Med den helt rette altan, er der ingen tvivl om, at den hængende terrasse bliver det foretrukne sted, at invitere venner til spisning – fremfor stuen eller køkkenet. Der er både noget meget afslappende og underholdende ved at opholde sig på en altan. For det første, så er der aldrig noget, man skal nå på en altan. Tiden står ligesom stille, når man står derude. Det eneste man kan gøre, er at sætte sig godt til rette i en havestol og så bare kigge på alle de mennesker, der har hverdagstravlt nede på gaden under dig. Og det skal man nu heller ikke undervurdere underholdningsværdien af, for der udspiller sig altid et eller andet underholdende scenarie dernede i travlheden. Med mindre du altså har en altan, der vender ud til en have, en skov, en sø eller måske ligefrem et åbent hav. Så kan du i stedet have mere fokus på, at nyde naturen og stilheden.

Forskellige altaner til forskellige altan priser

Det er vigtigt, at du bruger noget tid til at finde den helt rigtige altan til din lejlighed eller hus, for der er rigtig mange at vælge mellem. Derfor skal du også bruge en masse tid på nettet inden, du farer ud og køber stort og dyrt ind. Du skal blandt andet tænke på, hvilket materiale altanen er lavet af, for der er stor forskel på, hvor meget vægt de kan holde til, og så er materialet også vigtigt i forhold til, hvor lang tid altanen kan holde. Og den skal jo helst nydes mange år ud i fremtiden. Det er også vigtigt, at du bruger dig godt tid på at finde den altan, der passer bedst stilmæssigt til dit hus eller din lejlighed, så synet af din bolig udefra går op i en højere enhed. Alt dette kan du få en hjælpende hånd med hos en altan forhandler

Se udvalget og en vurderet pris på franske altaner her

 

Få flere ideer:

Her finder du den bedste altan pris

Altaner til priser, der både passer hjerte og fornuft

Recommended For You

About the Author: admin