Et advarselsskilt kan for eksempel signalere ved vådt gulv

Vær sikker med et advarselsskilt foto kontortingdk
Vær sikker med et advarselsskilt (foto: kontorting.dk)

Det er nemt at blive enige om, at hygiejnen er vigtig. Det er vigtigt at gøre rent jævnligt og passe og pleje kontoret, så det også er muligt at arbejde på det. Hvis ikke man passer og plejer kontoret med rengøring af både gulve og flader, bliver et sted med mange mennesker ganske hurtigt meget beskidt. Er der mange mennesker i et lokale, bliver det jo ganske hurtigt beskidt ved brugen. Det er en naturregel. Det er også en naturregel for mange professionelle virksomheder, at de også har en ugentlig gennemrengøring. Rengøringen gør det nemmere og rarere at arbejde i lokalet, og er som sådan med til at skabe et mere effektivt arbejdsmiljø.

 

Et sikkerhedssignal

Sikkerheden på arbejdspladsen er også en vigtig men til tider underkendt målsætning. Men det handler grundlæggende om at holde øje med de små og store farer, der kan opstå en arbejdsplads. For eksempel er et arbejdsskilt, der signalerer våde gulve en god ide, hvis der jævnligt gøres rent. Det kan være svært for det blotte øje at adskille våde steder på gulvet fra tørre steder. Især hvis belysningen ikke er særligt god kan det være et problem. Det er derfor en ganske god ide at investere i et advarselsskilt, der kan signalere, hvordan og hvornår der er fare på færde.

 

Bedre hygiejne og styr på sikkerheden

Man får dermed mulighed for både at højne sikkerheden og hygiejnen på kontoret. Et advarselsskilt gør det muligt for rengøringspersonalet at gøre deres arbejde i ro og mag, mens resten af personalet kan få fuld vished omkring de potentielle små og storer farer, der hviler rundt omkring. Et advarselsskilt fås i forskellige størrelser og typer. Det kan være hensigtsmæssigt at have dem i forskellige størrelser, da der kan være brug for enten store eller små skilte til forskellige situationer.

 

Læs meget mere om advarselsskilte

 

Se også:

Lamineringslommer laminerer og beskytter det sårbare

Få overblik over dine ting med fede opslagstavler

Recommended For You

About the Author: admin